FC Gonemo/Reddox berust in nederlaag

0 0
Leestijd:54 Seconden

OLDENZAAL – De zaalvoetballers van Gonemo hebben tegen Jong Eagles uit Oldenzaal wellicht een beter resultaat kunnen behalen dan de opgelopen, nipte nederlaag. Beide ploegen hadden voldoende scoringskansen, maar Jong Eagles ging er effectiever mee om en won derhalve met 4-3.

Eddy Marwa

Tom ten Hagen
De gastheren hadden in de aanvangsfase het betere van het spel en namen niet onverdiend een 2-0 voorsprong. Bij Gonemo maakte Tom ten Hagen zijn opwachting in de hoofdmacht van Gonemo. Diens debuut kreeg een ruime voldoende en een doelpunt zat er voor hem helaas niet in.

Gonemo kwam dichterbij, maar kon niet voorkomen dat Eagles de marge weer op twee treffers herstelde, 3-1. De Winterswijkers bleven aandringen en het harde werken werd beloond, want opnieuw werd de aansluiting gerealiseerd.

Verdiend
Zowel Gonemo als Jong Eagles bleven scoringskansen creëren en beide ploegen scoorden nog eenmaal. Dit leidde vervolgens tot de 4-3 uitslag in het voordeel van de thuisformatie. Gonemo, dat Dimitri Dekker (2) en Cornelis Hofman zag scoren, berustte in de nederlaag omdat Jong Eagles de wedstrijd overziend de overwinning verdiend binnenhaalde.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P