FC Gonemo/Redox pakt koppositie na monsterzege

0 0
Leestijd:1 Minuten, 43 Seconden

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van Gonemo hebben een droomstart gemaakt in de seizoenouverture tegen de reserves van PFC uit Apeldoorn. De Winterswijkers wonnen overtuigend met 7-0 en bezetten daarmee de koppositie in de Hoofdklasse G.

Edddy Marwa

De plannen voor Gonemo voor dit seizoen steekt Jermaine Pattiruhu niet onder stoelen of banken. De Winterswijkse hoofdcoach doet een gooi naar de titel. En als dat niet lukt, is het spelen van playoffs het plan B.

Passie

Aan alles was te zien dat Gonemo niets aan toeval wilde overlaten. De gedrevenheid, de passie en de gretigheid waren de juiste elementen om het initiatief in dit openingsduel van de nieuwe competitie naar zich toe te trekken. Gonemo speelde met twee vaste blokken en dit betekende dat PFC te maken kreeg met wisselende opstellingen. De Apeldoorners konden daardoor niet echt grip krijgen op de thuisformatie.

Houtwerk

De Winterswijkers probeerden eerst via afstandsschoten het vijandige doel te bestoken. Dimitri Dekker en Menno Stemerdink hadden weinig geluk, omdat het houtwerk een treffer in de weg stond. Zes minuten voor het rustsignaal opende Joël Pattiruhu na goed voorbereidend werk van Gonemo-spits Özbey Genç de score. Met een strak schot passeerde de lichtvoetige aanvaller de PFC-doelman, 1-0.

Aanvoerder Nick Houwers wist zich pal voor rust dwars door de PFC-defensie te manoeuvreren en zijn afronding was doeltreffend. Gonemo ging met een 2-0 voorsprong aan de thee. Direct na de pauze was de spelhervatting van de bezoekers zeer opvallend. Gonemo-doelman Gino Kothuis had over werk niet te klagen, maar hij hield zijn doel schoon.

Zevenklapper

Nadat Menno Stemerdink vijf minuten na rust met een strakke schuiver de PFC-sluitpost verschalkte, was de ban gebroken. Vanaf dat moment had PFC nauwelijks meer iets in te brengen. Gonemo walste letterlijk over de gasten heen. De zevenklapper werd gecompleteerd door doelpunten van respectievelijk Özbey Genç, Joël Pattiruhu, Dimitri Dekker en Ferry Pattiruhu.

De 7-0 monsterzege leverde Gonemo niet alleen de drie punten op, maar de Winterswijkse formatie gaat na de opening van het nieuwe seizoen aan kop in de Hoofdklasse G.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P