0 0
Leestijd:1 Minuten, 35 Seconden

Na twee seizoenen van afwezigheid is FCK De Hommel weer terug in de Eredivisie. Na een overtuigend kampioenschap in de Eerste Divisie is de selectie voor komend seizoen versterkt en een volle Maaspoort is het doel.

BRON: Eredivisie Zaalvoetbal

De ploeg uit ’s Hertogenbosch degradeerde twee jaar geleden na twintig jaar uit de Eredivisie. Na een moeilijk eerste seizoen in de Eerste Divisie ging het afgelopen seizoen beter. Aan de hand van sterkhouders Adil Zouthane en Karim Bali kroonde De Hommel kampioen zicht tot kampioen van de Eerste Divisie B.

Voor de terugkeer in de Eredivisie zijn een aantal nieuwe spelers aangetrokken. Internationals Ennes van Maasbommel, Mohamed Bouraarassi en Tevfik Ceyar komen over van Futsal Apeldoorn. Ook nieuw is Kenan Koseoglu, een bekende naam in de zaalvoetbalwereld. Koseoglu speelde afgelopen seizoen voor Real Noorderwijk (Belgie) en ZVG/Cagemax. Ook routinier Omar Nejjari keert terug bij FCK De Hommel. Hij kwam afgelopen seizoen uit voor LZV/ Kuypers.

Aanvoerder Adil Zouthane is tevreden met de selectie vol oude bekenden maar tempert de verwachtingen: ‘FCK De Hommel speelde op een niveau waar het absoluut niet hoorde te spelen en daarom ben ik blij dat het ons gelukt is om terug te keren naar de Eredivisie. De nieuwe spelers hebben de nodige ervaring en weten wat topsport van hen vraagt. Maar dat houdt niet in dat we direct eventjes gaan meedoen om de prijzen. We hebben de afgelopen week getraind en dingen met elkaar besproken. Iedereen moet beseffen dat we niets cadeau zullen krijgen komend seizoen. Ik hoop dat we de stad Den Bosch weer een volle Maaspoort kunnen geven en dan zien we wel waar we eindigen. We hebben er nu al zin in!’

De complete selectie FCK De Hommel 19/20: Adil Zouthane, Anouar Hadouir, Ian Willems, Younes Hadouir, Karim Bali, Ennes van Maasbommel, Omar Nejjari, Najib El Allouchi, Fouad Afkir, Kenan Koseoglu, Mohamed Bouraarassi en Tevfik Ceyar.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0