Gehavend Westerkwartier wederom onderuit in Leeuwarden

0 0
Leestijd:54 Seconden

De zaalvoetballers van VV Westerkwartier zijn de competitie in de Topklasse teleurstellend begonnen. Na de vroege bekeruitschakeling van vorige week (4-1 verlies tegen hoofdklasser Blauw Wit’34) werd er wederom in de Friese hoofdstad verloren, ditmaal met 5-2 van Futsal Frisia/Spin-Off.

Bron: VV Westerkwartier

Coach Erik Donker kon niet beschikken over een viertal spelers vanwege werk, vakanties en een blessure. Met een kleine, gehavende selectie werd er woensdagavond dan ook afgetrapt en was de stand bij rust 2-1 voor de thuisploeg. Er waren zeker kansen voor Westerkwartier, maar de ploeg had wederom moeite met het verzilveren van de kansen. Alleen Albert Berghuis vormde de uitzondering, hij maakte deze wedstrijd dan ook de twee Groninger doelpunten. Daarentegen vallen de tegendoelpunten te gemakkelijk en is er dus werk aan de winkel.

In de tweede helft kon Futsal Frisia/Spin-Off langzaam doordrukken, mede door een aantal discutabele arbitrale beslissingen. In een roerige slotfase probeerde Westerkwartier het nog met de meevoetballende keeper, maar meer dan wat onnodig tumult leverde dat helaas niet op.

Meer info: Topklasse F