0 0
Leestijd:1 Minuten, 15 Seconden

HOORN – ’t Veerhuys uit Hoorn heeft bij haar terugkeer in de Eredivisie een gelijkspel behaald in de openingswedstrijd van het seizoen. In eigen huis remiseerde de ploeg van Antoine Gooyers met 3-3 tegen ZVV Volendam, na een 3-1 voorsprong. Er is dus nog voldoende werk aan de winkel voor de jonge, gretige selectie uit Hoorn.

Verslag: Leo Giovannangelo

FOTO: Frank Fotograaf Brussel

Veerhuys Futsal kon niet met een volledige selectie aan de start verschijnen, want twee spelers waren met Jong Oranje weg, smaakmaker Younes Darri was geschorst en Bart Overtoom raakte in de laatste oefenwedstrijd geblesseerd. Desondanks stond er een prima groep op de vloer, maar de Volendammers openden de score. Jorg Ooievaar trok de stand weer gelijk (1-1), wat ook de ruststand werd.

Na de pauze werd de wedstrijd een stuk leuker om naar te kijken. Mukhtar Suleiman tekende aan voor de 2-1 voorsprong voor de Hoornaren en toen Tol de bal in eigen doel werkte leek er geen vuiltje aan de lucht voor ’t Veerhuys. Volendam wisselde zijn keeper in voor een vijfde veldspeler en dat bracht soelaas. Kwakman zorgde voor de aansluiting en prikte kort daarop ook de 3-3 binnen en daar bleef het bij.

Aankomend weekend staat er een nieuwe krachtproef op het programma van ’t Veerhuys, want dan spelen de Hoornaren uit in Den Bosch tegen FCK de Hommel, die na een afwezigheid van twee seizoenen ook weer is terug gekeerd in de Eredivisie.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0