Goede uitgangspositie zaalvoetballers ZVV Eindhoven

0 0
Leestijd:48 Seconden

De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven speelden vrijdagavond het eerste duel in de halve finale van de nacompetitie bij Texel’94 gelijk; 5-5.

Bron: Eindhovens Dagblad

ZVV was vooraf gewaarschuwd voor het sterke fysiek van de thuisploeg. De Eindhovenaren hadden dan ook de nodige moeite met de eilandbewoners. Toch stond de ploeg van coach Imad Bouazzaoui bij rust op een 3-4 voorsprong. De topschutter van de Eindhovenaren Ieljas Achenteh trof twee keer doel. Ibo Danisik en Umur Agir ieder eenmaal.

Na de pauze liep de thuisploeg uit naar een 5-4 voorsprong. Vier minuten voor tijd tekende Bilal Achenteh voor de belangrijke 5-5 gelijkmaker.

Twee keer rood

Nadeel voor de Eindhovenaren waren de rode kaarten voor de broers Ieljas en Bilal Achenteh.

Vrijdag is de return in Eindhoven. In sporthal Genderbeemd wordt dan om 20.30 uur afgetrapt. De winnaar gaat naar de finale waar in een neutrale hal wordt beslist wie komend seizoen in de eredivisie speelt.