Groene Ster langs TPP

0 0
Leestijd:1 Minuten, 10 Seconden

Groene Ster Vlissingen heeft goede zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Samir Yaaqobi won in eigen huis met 3-1 van TPP Rotterdam en heeft na vier duels negen punten verzameld.

Groene Ster Vlissingen  Groene Ster Vlissingen

In een aantrekkelijke eerste helft kregen beide teams kansen om de score te openen. Halverwege de eerste helft opende Salim Sandee de score; 1-0. Groene Ster werd sterker en kreeg een aantal goede mogelijkheden om de score verder uit te breiden. Ook de bezoekers uit Rotterdam kwamen een aantal keer gevaarlijk voor het doel, maar doelman Karim Ben Sellam keepte een sterkte partij.

In het tweede bedrijf bleven beide teams aan elkaar gewaagd. Josimar Pattinama maakte halverwege de tweede helft de 2-0 door de bal onder de Rotterdamse doelman te schuiven. TPP leek aangeslagen, want slechts één minuut later was het alweer raak. Topschutter Saïd Bouzambou verscheen plots voor de keeper en maakte op magistrale wijze de 3-0. Bouzambou stifte de bal over de uitgekomen sluitpost heen. Groene Ster was na de treffer even niet bij de les, want vanaf de aftrap werd het meteen 3-1. In de slotfase probeerden de gasten nog wel terug in de wedstrijd te komen, maar de Vlissingers verdedigden sterk en gaven niks meer weg.

Groene Ster wint voor het eerst in eigen huis van TPP Rotterdam en doet mee in de (sub)top van de Eredivisie.