0 0
Leestijd:1 Minuten, 16 Seconden

Groene Ster Vlissingen heeft hele goede zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Youssef El Badey won in Egmond aan Zee met 1-4 van White Stones. Door deze zege stijgt de Vlissingse formatie naar de zevende plaats op de ranglijst.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Ondanks alle goede bedoelingen begonnen de bezoekers zwak aan het duel en kwam de ploeg meteen met 1-0 achter. Groene Ster was echter niet van slag en knokte zich snel terug in de wedstrijd. Op aangeven van Salim Sandee zorgde aanvoerder Hoessein Bouzambou al snel voor de 1-1. Groene Ster was de betere ploeg en ging op zoek naar de voorsprong. Via de sterk spelende Achraf Laabich kwamen de gasten niet veel later op 1-2. Na deze treffer kregen de Vlissingers genoeg kansen om verder uit te lopen, maar beide ploegen gingen met een 1-2 ruststand de kleedkamers in.

In het tweede bedrijf een sterk startend White Stones. Groene Ster moest terug en had aan de sterk keepende Youssef Ben Sellam te danken dat de voorsprong intact bleef. Naarmate de tweede helft vorderde, werden de bezoekers weer sterker. Via de pijlsnelle Salim Sandee werd het 1-3 en leek het duel beslist. De thuisploeg nam veel risico en offerde de doelman op voor een extra veldspeler. Achraf Laabich profiteerde hier optimaal van en bepaalde daarmee de eindstand op 1-4.

Groene Ster Vlissingen wint op bezoek bij White Stones met 1-4. Volgende week vrijdag is koploper ASV Lebo te gast in onze Baskensburg.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0