Groene Ster Vlissingen 2 hard onderuit in Eindhoven

0 0
Leestijd:1 Minuten, 6 Seconden

EINDHOVEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Het tweede ging in Eindhoven met maar liefst met 14-3 onderuit tegen subtopper ESZVV Totelos. Door deze harde nederlaag blijft het tweede onderin de Topklasse C bungelen.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Voor Groene Ster Vlissingen waren Aron Schreuder, Abdelali Zariouh en Yassine El Hattach trefzeker.

De gasten uit Vlissingen begonnen goed aan het treffen in de lichtstad. Via topschutter Aron Schreuder werd het al snel 0-1. De bezoekers konden hier echter niet lang van genieten, want de thuisploeg maakte al snel gelijk en niet veel later moest de talentvolle doelman Max van der Elburg opnieuw vissen; 2-1. De thuisploeg bleef gas geven en liep al snel uit naar een riante 6-1 voorsprong.

De Vlissingers waren totaal niet bij de les en werden compleet overlopen. Via Abdelali Zariouh werd het 6-2, maar kon er geen wedstrijd meer van maken. De Eindhovenaren liepen gemakkelijk uit en bleven kansen en goals produceren. Bij een stand van 11-2 zorgde Yassine El Hattach voor de 11-3. In de slotfase liep ESZVV Totelos zelfs uit naar een verdiende 14-3 zege.

Selectie Groene Ster 2:
Max van der Elburg; Abdelali Zariouh (C), Amran Dahraoui, Yassine El Hattach, Alberthgaynio Lucia en Aron Schreuder.

Meer info: Topklasse C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P