Groene Ster Vlissingen 2 met ruime cijfers langs Eteha/Frittella

0 0
Leestijd:2 Minuten, 14 Seconden

PAPENDRECHT – Groene Ster Vlissingen 2 heeft een gemakkelijke en ruime zege geboekt op hekkensluiter Eteha/Frittella. In een eenzijdig duel wonnen de Vlissingers uiteindelijk met 3-12. Abdelali Zariouh (3x), Aron Schreuder, Yassine Bouzambou, Alberthgaynio Lucia (allen 2x), Zakaria El Hattach, Hussain Latif en Romeo Goelaman verzorgden de productie in Zuid-Holland.

Bron: Groene Ster Vlissingen

De bezoekers begonnen ijzersterk aan het treffen met de nummer laatst. Aron Schreuder zorgde al snel voor de 0-1 door de bal hard in de kruising te trappen. Niet veel later zorgde sterkhouder Yassine Bouzambou middels een sluw puntertje voor de 0-2. Het was eenrichtingsverkeer en Groene Ster kreeg kans na kans. Zo zorgde de sterk spelende Abdelali Zariouh door twee schoten uit de tweede lijn al voor een vroege 0-4 voorsprong. De Vlissingers waren veel sterker dan de thuisploeg en gingen op zoek naar meer treffers. De talentvolle Zakaria El Hattach, laatst opgeroepen voor Marokko O17, maakte er 0-5 van. Kort voor de rust deed Eteha iets terug; 1-5, maar dit was niet de ruststand. De gretige Hussain Latif bepaalde de ruststand op 1-6.

Topklasse C
wo 20 maart 2024
- 20:30
z.v.v. Eteha / Frittella
3 12
Groene Ster Vlissingen 2

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Het tweede was opnieuw veel sterker en op aangeven van Yassine Bouzambou zorgde Alberthgaynio Lucia voor de 1-7. De kersverse Surinaams international Romeo Goelaman maakte er 1-8 van door de bal hard in het dak van het Zuid-Hollandse doel te schieten. De bezoekers werden iets slordiger in deze fase en daardoor kwam Eteha op 2-8. Opnieuw stelde Yassine Bouzambou de razendsnelle Alberthgaynio Lucia in staat om te scoren; 2-9. De thuisploeg maakte er 3-9 van, maar de gasten bleven gas geven. Via topschutter Aron Schreuder werd het 3-10. Doelman Daniel Molenaar mocht ook nog een assist noteren door middels een lange worp Abdelali Zariouh vrij voor de keeper te zetten om er volgens 3-11 van te maken. Het slotakkoord was voor Yassine Bouzambou, die met een fraai hakje de eindstand op 3-12 bepaalde.

Selectie Groene Ster 2
Daniel Molenaar; Romeo Goelaman (c), Bilal Bouzambou, Abdelali Zariouh, Zakaria El Hattach, Alberthgaynio Lucia, Yassine Bouzambou, Aron Schreuder en Hussain Latif.

Meer info: Topklasse C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P