0 0
Leestijd:1 Minuten, 20 Seconden

Groene Ster Vlissingen 2 is erin geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de regionale KNVB Beker. De ploeg van Andrรฉ Siereveld en Miso Josipovic was in eigen huis met 8-2 te sterk voor competitiegenoot DZV/Biggelaar. In de finale stuit het tweede op Brabantia, eveneens uitkomend in de Topklasse C.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Groene Ster was vanaf beginaf aan de betere ploeg en ging al snel op zoek naar treffers. De bezoekers uit Den Bosch moesten ver achteruit en via Nabil Azzanagui werd het al snel 1-0. De gasten kregen geen adem en Groene Ster ging op zoek naar een ruimere marge. Via het 16-jarige talent Hicham Bouzambou werd het 2-0 en kort daarna zorgde Hicham Azzanagui alweer voor de 3-0. DZV/Biggelaar kwam naarmate de eerste helft vorderde iets beter in de wedstrijd en kwam kort voor de rust terug tot 3-1.

Ook in het tweede bedrijf bleef het tweede gas geven. Nabil Azzanagui bekroonde zijn sterke spel met de 4-1 en Younes Benkhedda zorgde voor de 5-1 en daarmee leek het duel beslist. De Brabanders gaven echter niet op en zorgden voor de 5-2. Via de derde treffer van de avond van Nabil Azzanagui werd de stand naar 6-2 getild. In de slotfase zorgde de sterk spelende Hicham Bouzambou met twee treffers eveneens voor een hattrick en bepaalde daarmee de eindstand op 8-2.

Groene Ster Vlissingen 2 plaatst zich op zeer overtuigende wijze voor de finale van de KNVB beker. De locatie en de datum van de finale is nog onbekend.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0