0 0
Leestijd:1 Minuten, 30 Seconden

Groene Ster Vlissingen 2 heeft het kalenderjaar 2019 goed afgesloten. De ploeg van André Siereveld en Miso Josipovic won in eigen huis met 5-3 van Prinsland. Door deze zege gaat het tweede als subtopper in de Topklasse C de winterstop in.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Groene Ster begon zwak aan het duel en keek al meteen tegen een 0-1 achterstand aan. Vanaf dat moment pakten de Vlissingers de regie. Via een verwoestend schot van Thenselo Uranie werd het al snel 1-1. Groene Ster was de betere ploeg en kreeg daarna meteen een aantal goede mogelijkheden om verder uit te lopen. Via man of the match Imad Azzanagui werd het op sublieme wijze 2-1. Azzanagui speelde zich knap vrij en krulde de bal in de bovenhoek. De thuisploeg nam echter geen genoegen met deze minimale voorsprong en ging verder op zoek naar treffers. Via een van richting veranderd schot van Romeo Goelaman werd de ruststand op 3-1 bepaald.

In het tweede bedrijf wederom een stroef begin. Thenselo Uranie kreeg geel, de thuisploeg kwam in ondertal te staan en plots was het 3-2. Groene Ster had het lastig en het was aan doelman Kariem Amer te danken dat de voorsprong intact bleef. Gedurende de tweede helft werden de Vlissingers weer sterker en via de tweede treffer van Imad Azzanagui werd het 4-2. Desondanks bleven de Brabanders geloven in een goed resultaat en kwamen niet veel later terug tot 4-3. Imad Azzanagui maakte aan alle onzekerheid een eind en zorgde met zijn derde treffer van de avond en zijn 174e (4e alltime topscorer) in dienst van Groene Ster Vlissingen voor de 5-3 eindstand.

Groene Ster Vlissingen 2 wint met 5-3 van Prinsland en klimt naar de derde plek op de ranglijst.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0