Groene Ster Vlissingen verliest bij FC Marlène

0 0
Leestijd:1 Minuten, 27 Seconden

Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd de lastige uitwedstrijd bij FC Marlène in winst om te zetten. De ploeg van Youssef El Badey verloor in Heerhugowaard met 7-3. Door deze nederlaag blijft de Vlissingse formatie op de tiende plaats in de Eredivisie staan.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Groene Ster begon sterk aan het duel en was meteen bij de les. Het sterke FC Marlène had moeite om een opening te vinden en de bezoekers waren gevaarlijk op de counter. Op aangeven van Mourad Azzanagui opende Achraf Laabich de score; 0-1. De Vlissingers zaten goed in de wedstrijd en kwamen niet veel later zelfs op 0-2. Laabich bediende Azzanagui en die schoot bekwaam raak. Met nog een paar minuten tot aan de rust voerde de thuisploeg het tempo op en kwam op 1-2. Groene Ster was even de focus kwijt en kort daarna werd het 2-2.

In het tweede bedrijf wederom een sterk startend Groene Ster. Hicham Azzanagui bracht de bezoekers wederom op voorsprong; 2-3. FC Marlène sloeg echter meteen toe en zo was het weer gelijk. In de laatste tien minuten van de wedstrijd werd de ploeg uit Noord-Holland steeds sterker en kwam dan ook via een vrije trap op 4-3. De thuisploeg maakte kort daarna de 5-3 en het duel leek beslist. In de absolute slotfase nam Groene Ster veel risico door met een meevoetballende keeper op zoek te gaan naar de aansluiting, maar tot kansen leidde dit offensief niet. FC Marlène hield makkelijk stand en liep nog uit naar 7-3.

Groene Ster Vlissingen verliest op bezoek bij FC Marlène met 7-3. Over twee weken staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen HV/Veerhuys op het programma.