Groene Ster wint openingsduel

0 0
Leestijd:1 Minuten, 19 Seconden

Groene Ster Vlissingen is het seizoen 2019/2020 uitstekend gestart. De ploeg van de nieuwe trainer Youssef El Badey won in Rotterdam met 2-3 van TPP/Feyenoord Futsal.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Groene Ster opende goed in het befaamde Topsportcentrum in Rotterdam. De gasten bepaalden het tempo en lieten de bal goed rond gaan. Op aangeven van uitblinker Mourad Azzanagui opende aanvoerder Hoessein Bouzambou de score; 0-1. Groene Ster kende een sterke fase en kwam één minuut later alweer op 0-2. Salim Sandee gunde Achraf Laabich een niet te missen kans en Laabich rondde bekwaam af. De Vlissingers gingen met een gerust gevoel de kleedkamer in.

In het tweede bedrijf een totaal ander spelbeeld. TPP voerde het tempo op en Groene Ster werd terug gedrongen. Meteen na de rust kwam de thuisploeg op 1-2 en was het vertrouwen volledig terug. De Rotterdammers werden steeds sterker en de bezoekers steeds slordiger. Dankzij de sterk keepende Karim Ben Sellam bleef de voorsprong lang behouden, maar hij moest alsnog capituleren; 2-2. Na de gelijkmaker ging het op en neer en kreeg Groene Ster een geschenk. Een Rotterdamse corner werd niet goed uitgevoerd en in de tegenstoot stonden Mourad Azzanagui en Nicky van Merrienboer plots vrij voor de doelman. Azzanagui legde breed en van Merrienboer rondde af; 2-3. Met nog een paar minuten op de klok speelden de Vlissingers de wedstrijd solide uit.

Groene Ster Vlissingen wint de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 2-3 op bezoek bij TPP/Feyenoord Futsal. Volgende week is FC Marlene te gast in Vlissingen.