Halve finale Beker Landelijk en inhaalduel Eredivisie voor vrouwen zaal

0 0
Leestijd:1 Minuten, 38 Seconden

Het sportcentrum Leek is vrijdag 3 februari a.s. het decor voor de halve finale van de landelijke beker voor vrouwen. De zaalvoetbalsters van KTP Nieuw Roden, de nummer 2 in de Eredivisie, krijgen de studentes uit Eindhoven, ESZVV Totelos, op bezoek. De studentenploeg is de cupfighter van deze bekereditie. De koploper in de Hoofdklasse Zuid kwam in de halve finale door Eredivisionist Team/Alkmaar Sportstars en Hoofdklasser (West) Mazzelstars te verslaan.

Marius Privee  Wiebe Kooiker

Heerhugowaard
Twee ploegen uit Heerhugowaard spelen in de Waardergolf hun halve finale. Om 21.30 uur is de strijd tussen de mannen van FC Marlène en FC Eindhoven. De andere halve finale gaat tussen de vrouwen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau en Drachtster Boys, aanvang 19.30u. In de competitie wonnen de bezoekers thuis nipt met 3-2 van de ploeg van Wouter Moraal.

De Heerhugowaardse verenigingen werkten samen aan de organisatie van deze bekeravond en hopen dat de Heerhugowaarders zorgen voor volle tribunes.

Programma 1/2 finale Beker Landelijk Vrouwen, 3 februari 2017
19.30u   Heerhugowaard (Waardergolf) Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau – Drachtster Boys
21.30u   Leek (Sportcentrum) KTP Nieuw Roden – ESZVV Totelos

Aanvoerdster Tjitske Anouk Sikma (Drs. Vijfje) rekent op drie punten tegen vv Pernis (Foto: Marius Privee)

Inhaalduel Eredivisie Vrouwen
Vrijdag 3 februari a.s. staat voor Drs. Vijfje de belangrijke inhaalwedstrijd tegen koploper vv Pernis/Barcelona Soccer School op het programma. De studentes hebben een sterk seizoen dit jaar. Om in aanmerking te komen voor de 4e plek is het belangrijk dat de 3 punten in Groningen blijven. De ploeg van Jappie de Vries is de nummer 5 met 19 punten uit 12 wedstrijden. De nummer 4, Drachtster Boys, vergaarde reeds 25 punten uit 12 wedstrijden. De landskampioen, vv Pernis, staat bovenaan met 30 punten uit 11 wedstrijden.

Programma Eredivisie Vrouwen, 3 februari 2017
21.30u   Groningen (ACLO Sportcentrum) G.S.F.V. Drs. Vijfje – vv Pernis/Barcelona Soccer School

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P