Heracles Almelo Futsal uitgeschakeld in de beker

0 0
Leestijd:1 Minuten, 24 Seconden

Heracles Almelo Futsal speelde gisteravond zijn eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. In Leek was PKC’83, oude bekende uit de competitie van vorig seizoen, de tegenstander. Dat het geen makkelijke avond zou worden wist hoofdtrainer Noel Oude Bennink. Het werd een wedstrijd vol strijd! Na een 1-1 ruststand stond er uiteindelijk 4-1 op het scorebord in het voordeel van PKC ’83. Daarmee eindigde het bekeravontuur gisteravond in de 1e ronde voor Heracles Almelo Futsal.

Bron / Foto: Heracles Almelo Futsal

Na een rommelige start zien we in de 1e helft een gelijkopgaande strijd. Na prima reddingen van de uit Apeldoorn overgekomen keeper Jordi Steenbergen wordt het in de 5e minuut 1-0 in het voordeel van PKC ’83. Heracles Almelo Futsal krijgt wat meer controle en kersverse spits Bilal Boundati laat zijn klasse zien, 1-1. Twintig seconden voor rust moet hij eigenlijk de 1-2 op het scorebord zetten.

Door persoonlijke fouten aan het begin van de 2e helft (22e en 25e minuut) geeft Heracles Almelo Futsal de wedstrijd uit handen en staat het ineens 3-1. Met veel passie en strijd gaan de Almeloërs op zoek naar goals. Aan kansen geen gebrek, alleen door net even verkeerde keuzes of onvoldoende afwerking gaat de bal er niet in en zie je dat het team nog in ontwikkeling is. PKC’83 countert in de laatste seconde nog naar 4-1.