Heracles Almelo Futsal verliest van Drs. Vijfje; ZVV Ede kampioen!

0 0
Leestijd:1 Minuten, 47 Seconden

Heracles Almelo Futsal moest afgelopen vrijdag in tegenstander Drs. Vijfje zijn meerdere erkennen en ging in het ACLO Sportcentrum in Groningen met 5-4 onderuit. Teveel jongens speelden ondermaats en Drs. Vijfje speelde (eerlijk is eerlijk) goed.

Bron: Heracles Almelo Futsal

Door deze nederlaag kan koploper ZVV Ede niet meer achterhaald worden. ZVV Ede won zelf thuis van Futsal Winsum en is over het hele seizoen gezien de terechte kampioen. Namens Heracles Almelo Futsal gaan de felicitaties uit naar bestuur, staf en spelers van ZVV Ede.

Heracles Almelo Futsal moest hard werken tegen Drs. Vijfje, in deze wedstrijd. Dat lukte goed, alleen in minuut 4 krijgt het een goal tegen door een zeldzame misser van keeper Joey Hunting, 1-0. Jayden Sapulete herstelde de schade in minuut 9 na een weergaloze actie en een snoeihard schot aan de linkerkant, 1-1. Een paar minuten later komt Heracles Almelo Futsal verdiend op voorsprong door een mooie goal van Duncan Gloudemans, 1-2. Dat is ook meteen de ruststand.

De 2e helft is slap van Heracles Almelo Futsal en Drs. Vijfje geeft nog wat meer gas. In minuut 24 komt het op gelijke hoogte, 2-2. Drie minuten later wordt het zelfs 3-2 uit een standaard situatie. In diezelfde minuut maakt Hugo Seckel gelijk met een gave punter in de rechterkruising, 3-3. In minuut 31 komt Drs. Vijfje opnieuw, met wat geluk, op voorsprong, 4-3. Heracles Almelo Futsal geeft niet op en gaat met meespelende keeper verder. Dat levert 3 minuten voor tijd de 4-4 op van opnieuw Duncan Gloudemans. Beide teams gaan nu vol voor de winst, waarbij Drs. Vijfje het meest succesvol is. Van dichtbij wordt de bal in de laatste seconden binnen geschoten, 5-4. Tevens de eindstand.

Staf en spelers van Heracles Almelo Futsal mogen trots zijn op een prima seizoen. Als je als promovendus zo lang meedoet om het kampioenschap is dat op zich al een prestatie van formaat!

Volgende week komt kampioen ZVV Ede nog op bezoek, maar die wedstrijd is om des keizers baard. Heracles Almelo Futsal gaat zich opmaken voor de nacompetitie!

Meer info: Eerste Divisie C