Hovocubo blijft ternauwernood in het spoor van ’t Knooppunt (incl. VIDEO’S)

0 0
Leestijd:59 Seconden

Hovocubo is ternauwernood aan nieuw puntverlies ontsnapt. De nummer twee van de competitie won zaterdag jl. met 6-5 van WSV/Shoepimp en kwam daardoor weer op twee punten van koploper ’t Knooppunt.

KNVB Media  KNVB Media

Die koploper had een dag eerder weinig moeite met Groene Ster Vlissingen. De thuisploeg is de laatste weken goed op dreef en won ook nu met duidelijke cijfers; 7-2. In de laatste twee duels maakte de ploeg maar liefst vijftien goals en kreeg het er slechts vier tegen.

Groot gat

De meest opmerkelijke uitslag kwam uit het duel tussen nummer vijf GZV Watergras en nummer zes ZVV Eindhoven. Het gat tussen de top-5 en de rest van de competitie was voorafgaand aan het duel al duidelijk, maar werd nog verder vergroot door de 11-1 (!) overwinning van de thuisploeg. Het gat tussen beide ploegen bedraagt hierdoor nu negen punten.

Nummer drie FC Marlène maakte net als de nummers één en twee van de competitie geen fout. Het won met 4-3 van HV/Veerhuys. Ook nummer vier FC Eindhoven won. Het was met 7-3 te sterk voor TPP-Rotterdam.

Uitslagen Eredivisie, 20 en 21 januari 2017

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P