Hovocubo-FC Marlene: de strijd om zes punten door beide clubs

0 0
Leestijd:2 Minuten, 15 Seconden

Dennis Selbach speelde succesvol bij FC Marlene en bij Hovocubo. Afgelopen seizoen hing hij zijn zaalschoenen aan de wilgen. “Het is goed zo.” Won bij beide clubs grote landelijke prijzen: landskampioenschap, beker, supercup, Bene-Beker, speelde internationaal bij beide clubs en bij Oranje. Dennis na het behalen van de landstitel in 2014: “Tien, als je de was doet…. shirt #4 is per ongeluk in mijn tas beland”. Selly, dit aandenken was je van harte gegund.

Hovocubo

In het Hovocubo jubileumboek staat geschreven over zijn schoenen. Maar hij verdient meer dan dat. Hij verdient een groot applaus uit Heerhugowaardse en Hoornse handen. Zijn laatste optreden op het hoogste niveau was de teleurstellende teamprestatie tegen FC Eindhoven in de strijd om de landstitel. Geen goede gelegenheid om met een goed gevoel afscheid te nemen van het publiek. Kom naar de ontmoeting tussen de twee clubs waar Selbach groot is geweest en laat hem nog een keer weten welke waarde hij heeft gehad voor het Nederlandse zaalvoetbal.

Faisel Mellah zal na een slepende knieblessure opgelopen in de voorbereiding zijn debuut maken in een officiële wedstrijd voor Hovocubo…. en wel tegen de club waar hij vorig seizoen nog voor uitgekomen is. Faisel is gretig en heeft er zin in.Marlene 2 & Marlene 1 op bezoek. Onder leiding van Anand Jagdewsingh die na een aantal zaalvoetballoze jaren weer terug is bij de sport waar hij ook als speler en trainer groot werd met aan zijn zijde Ferdinand Hofland die de honneurs waarneemt van Carlo Waals die nu op vakantie is.

Marlène heeft behoorlijk aan spelerskwaliteit ingeleverd. Spelers die zijn vertrokken zijn: Zakaria Amrani, Faisel Mellah, Robin Meijer (allen Hobocubo), Tom Hofkamp (WS), Karim Ajnane (‘t Knooppunt) en Sander de Zwart (gestopt). Nigel Wijdenbosch keerde na twee seizoenen terug bij de blauwwitten. Verder is de selectie aangevuld met veel spelers uit eigen jeugd. Hovocubo mist Zakaria Amrani (2x geel tegen TPP).

Voor de club uit Heerhugowaard is het zaak om voor beide teams punten te pakken. Het rechter rijtje is niet de plek waar een club met zo’n historie hoort te staan. Ook Hovocubo staat er met beide teams minder florisant voor dan dat we ons gewenst hadden. Er is dus nog veel goed te maken.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Chris Burger van de Zonnecollectoren

Scheidsrechters:
Hovo 2 – FCM 2 : A. van Hemert, R. Zahhaf, N. Alhadad
Hovo 1 – FCM 1: G. d’Onorio, I. Eljilali, C. Jager

De 3de helft in het café van John & Jose wordt muzikaal begeleid door Lucas Meijer die weer eens acte de présence zal geven.Wij hopen op uw massale opkomst voor deze derby en wij wensen allen een hele plezierige zaalvoetbalavond in sporthal De Opgang.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P