Hovocubo haalt de trilogie binnen na het behalen van de Supercup

0 0
Leestijd:48 Seconden

Hovocubo heeft gisteravond de prestigieuze wedstrijd om de Supercup gewonnen; FC Eindhoven werd in sporthal De Vredehof te Hoorn NH met 3-1 verslagen. Hiermee heeft Hovocubo in een jaar de beker, het landskampioenschap en de wedstrijd om de Supercup gewonnen, waardoor de felbegeerde trilogie binnen is (gehaald).

De thuiswedstrijden van Hovocubo worden de laatste jaren normaliter in sporthal De Opgang te Zwaag gespeeld,  maar deze hal was door verbouwingswerkzaamheden dicht en dus werd er uitgeweken naar de sporthal waar de eerste 40 jaar van de club de (meeste) successen werden geboekt.

Hovocubo nam de leiding door een treffer van Youssef Makraoui; de 1-0 werd tevens de ruststand. Na rust scoorde dezefde Youssef de 2-0 en met nog 12 minuten op de klok werd het zelfs 3-0, ditmaal door Karim Mossaoui. FC Eindhoven kon in de laatste 12 minuten slechts eenmaal scoren (Mo Allouch), waardoor de Supercup naar Hovocubo ging en de trilogie een feit werd.