HV Veerhuys en Hovocubo bundelen krachten voor een sterkere toekomst in het Westfriese zaalvoetbal – πŸ“· Michel Bes Sportfotografie

0 0
Leestijd:1 Minuten, 26 Seconden

Met een traditierijke historie in het Nederlandse zaalvoetbal, waaronder samen 10 keer de landstitel en nog volop kansen op de 11e, kondigen HV Veerhuys en Hovocubo met trots hun strategische samenwerking aan.


Bron: HV Veerhuys – πŸ“· Michel Bes Sportfotografie

Deze samenwerking zal ingaan vanaf het seizoen 2024/2025. Het doel achter deze alliantie is om topsport te kunnen blijven continueren, toonaangevend te blijven op de ontwikkeling van de jeugd en voor alle leden een plezierige sportbeoefening te kunnen bieden.


De besturen van beide clubs zien veel voordelen in deze samenwerking en gaat verder onder de naam Hovocubo/Veerhuys. Sporthal de Vredehof zal de thuishaven worden.


Adri Papa –voorzitter HV Veerhuys– verklaart: β€œWe zijn verheugd om samen te werken met Hovocubo. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze sterke jeugdafdeling verder te ontwikkelen en meer kansen te bieden om te groeien en te excelleren in hun sport. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”


Tineke Diaz –namens Hovocubo– voegt hieraan toe: β€œDit is een belangrijke stap voor onze clubs. Ondanks de ruime historie en het huidige succes is het belangrijk om op organisatorisch vlak onze krachten en kwaliteiten te bundelen.”


Over HV Veerhuys
HV Veerhuys is opgericht in 1978 en is sindsdien 3 keer kampioen van Nederland geworden. De vereniging staat bekend om de sterke jeugdafdeling, in elke leeftijdscategorie heeft de club een team op het hoogste niveau en veel spelers uit de jeugd zijn doorgestroomd naar het eerste team.


Over Hovocubo
Hovocubo, opgericht in 1966 Β is een toonaangevende zaalvoetbalclub en 7 keer kampioen van Nederland geweest. De club heeft naast een succesvol eerste team ook vele recreatieve teams actief in het zaalvoetbal.


Voor meer informatie kungt u ons mailen:
veerhuys@quicknet.nl / Β info@hovocubo.nl


Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P