HV Veerhuys strikt Anand Jagdewsing als opvolger van Najib Taki

1 0
Leestijd:1 Minuten, 11 Seconden

Anand Jagdewsing, wie kent hem niet in het (zaal)voetbalwereldje? Hoofdtrainer/coach in de zaal van o.a. HV Veerhuys, FC Marlène, TPP, Leekster Eagles en AVANTI, maar daarnaast dus ook van vele veldverenigingen t.w. VV Monnickendam, Always Forward, Zwaluwen ’30 en SV Westfriezen.

In zijn laatste zaalvoetbalseizoen (2018/2019) bij FC Marlène werd Anand nog door zijn coach-collega’s en de aanvoerders als “Coach van het seizoen” gekozen. Daarna was hij sinds juli 2019 in functie als hoofdtrainer/coach van HVV Hollandia (veld), maar door persoonlijke redenen stopte hij daar in september 2022 (plotseling) mee.

Omdat Najib Taki recentelijk meedeelde dat hij zijn contract bij HV Veerhuys niet ging verlengen, moest HV Veerhuys dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer/coach. En als dan juist Anand Jagdewsing er wel weer oren naar heeft is dat uiteraard een mooie bijkomstigheid voor voorzitter Adri Papa, aangezien hij juist Anand hoog op zijn wensenlijst(je) had staan. Binnen enkele dagen waren beide partijen het dan ook al eens.

Anand Jagdewsing: “Terug op het oude Veerhuys nest. Een nest met heel veel talenten. Mooi om een bijdrage aan hun ontwikkeling te mogen leveren.”

De jeugdige selectie van HV Veerhuys krijgt met de komst van Anand een hoofdtrainer/coach die de spelvreugde en kwaliteit alleen maar omhoog zal krikken, waardoor HV Veerhuys onder zijn hoede weer steevast in het linkerrijtje van de Eredivisie zal (gaan) spelen.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P