HZV/Het Vennewater kan zich niet belonen in en tegen Honselaarsdijk

0 0
Leestijd:52 Seconden

Ondanks dat de uitslag (10-3) anders doet vermoeden, speelde HZV een prima eerste helft met bijzonder veel goede kansen, maar waar er helaas slechts 2 werden afgemaakt. Melle Kruit en Daniel Ben Ami waren hiervan de doelpuntenmakers.

HZV

Het voornemen was om in de tweede helft het goede spel een goed vervolg te geven, maar via een paar HZV-ledematen en van richting veranderde schoten rolden deze steeds net het doel in. SV Honselersdijk heeft daarintegen een geroutineerd team en met individuele kwaliteiten wist men wel daar raad mee. Ook met hun 10 metertrappen was HZV kansloos. Alleen Mats de Zeeuw wist het net nog te vinden voor de uiteindelijke eindstand van 10-3. Een eervolle vermelding was toch nog voor Bram de Boer die op doel moest na een opgelopen keepersblessure van Indy Klamer en dat met verve deed.

Vrijdag 8 december moet HZV weer een thuiswedstrijd spelen, dan tegen het 2e team van landskampioen ’t Knooppunt, dat met het eerste deze week nog Champions League‎ speelde tegen het grote FC Barcelona.