HZV/Het Vennewater loopt zich dood tegen de muur van Leekster Eagles (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 29 Seconden

HZV heeft gisteravond in sporthal Het Vennewater alles gedaan om aansluiting te houden in de subtop van de Eerste Divisie van het zaalvoetbal. Helaas gingen de punten naar het ver gelegen Leek in Groningen.

HZV

HZV dat met Arend Swart en Duc Ahn Vu in de gelederen fanatiek begon, was het Leekster Eagles dat met het doelpunt ervandoor ging. Een 0-1 achterstand tegen een sterk en goed georganiseerde Leekster Eagles. HZV probeerde van alles maar de kansen die HZV kreeg waren net te kort of de afwerking was te matig. Daar in tegen was Leekster Eagles effectiever en met een 0-3 ruststand moest HZV in de 2e helft flink aan de bak om dit weg te werken.

Na een blessure aan Leekster Eagles kant en een rode kaart moesten de Eagles alles geven om de voorsprong te behouden. De 1-3 van Ruben Bugter gaf HZV hoop en de 2-3 hing in de lucht, maar na een handsbal??? van Stan de Boer moest nu Stan het veld verlaten. In de samenvatting is toch wel duidelijk te zien waar hij anders zijn handen/armen moest laten. Een protest heeft dan geen zin en de toegekende strafschop werd voor HZV gelukkig niet benut.

Toch kwam Leekster Eagles op een 1-4 voorsprong omdat HZV nog in een ondertal speelde. HZV probeerde nog aansluiting te vinden maar met een paar minuten op de klok was dat te lastig. Arend Swart maakte de 2-4 nog en met een 5e veldspeler aan HZV kant was het geluk niet aan de zijde van HZV, maar besliste Leekster Eagles de wedstrijd in 2-5.

Volgende week weer een uitwedstrijd maar dan richting Honselersdijk tegen het plaatselijke SVH Honselersdijk. Een lastige uitwedstrijd waar SVH Honselersdijk het ook goed doet als nieuwkomer.