0 0
Leestijd:1 Minuten, 50 Seconden

De selectie van ZVV Ede is versterkt met de talentvolle Khalid Oualich. De inwoner van Veenendaal kan niet wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat. Technisch manager Henry Snetselaar is blij met het aantrekken van de aanvallende speler. Hij omschrijft Khalid Aoulich als een ruwe zaalvoetbal diamant.

ZVV Ede

,,Ik denk dat hij meer dan voldoende techniek en discipline heeft. Maar het zaalvoetbal ontwikkeld zich snel en het is aan coach Paul Prins de taak hem de kneepjes bij te brengen.”

,,Ik heb er onwijs veel zin in”, reageert Khalid Aoulich. Hij begon zijn voetbalcarrière bij DTS Ede op zes jarige leeftijd. Daarna GVVV en Heerenveen jeugd. Met als hoogtepunt een hattrick met Heerenveen B1 tegen Roda JC (maart 2015). Zijn drie treffers leverde een 3-2 zege voor de Heerenveen ploeg op. ,,Daar kijk ik met trots op terug. Maar het lukte niet om bij Heerenveen door te stromen. De ambitie om het profvoetbal te halen is onveranderd aanwezig. Nu speel ik bij het Amsterdamse AFC-019. Dat gaat goed en wellicht zit een plekje in de hoofdselectie erin. Maar dat is nog wel even te gaan.”

De oorspronkelijke Edenaar maar nu in Utrecht wonende speler heeft er alles voor over in het voetbal te slagen. ,,Ik zie de stap naar ZVV Ede dan ook als een echte investering in mijn voetbalcapaciteiten. De zaaltechniek kan mij op het veld van pas komen. Bij ZVV Ede ken ik wat spelers en na overleg met mijn familie heb ik deze keuze gemaakt. Zij stonden er echt achter en dat is voor mijn belangrijk”, zegt de speler met een Veenendaals verleden.

Met Aoulich in de gelederen, die ook een aanbieding van Chabab Veenendaal op zak had, wil ZVV Ede doorgaan op de ingeslagen weg omhoog. Handhaving in de Topklasse is het eerste logische doel. Met Robbin Koenders, Kamal Bendadi, Gudo van Dronkelaar, Mitchell Snetselaar, Rob van Eem, Achraf Benahmed, Joost van Dam en Khalid Aoulich telt ZVV Ede 1 nu 8 spelers. Snetselaar hoopt hier op korte termijn nog een negende en laatste speler aan toe te voegen.

Op maandag 4 september a.s. begint voor ZVV Ede 1 het seizoen met een bekerwedstrijd tegen ZVV Twente in Enschede.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0