ZVV Den Haag Vrouwen 1 oefent tegen twee topteams uit landelijke Eredivisie

0 0
Leestijd:1 Minuten, 43 Seconden

DEN HAAG – De nieuwe vrouwenploeg van ZVV Den Haag is ambitieus. In de voorbereiding op het seizoen 2017/2018 neemt de ploeg van de onlangs aangestelde trainer/coach Tulin Kilic (34) het op tegen Hovocubo (Hoorn) en Team Alkmaar/Sportstars (Alkmaar), beide uitkomend in de Eredivisie.

ZVV Den Haag

De Haagse zaalformatie bruist van ervaring en toptalent. In Priscilla de Vos (Ter Leede) heeft de ploeg een zeer ervaren speelster. De (sluwe) De Vos heeft o.a. haar sporen verdiend bij Eredivisionist Pernis en bij andere zaalteams. Om maar niet te spreken over een andere allrounder in zaal en op veld: Félicienne Minnaar. Vorig seizoen nog kampioen geworden in de Hoofdklasse met Mazzelstars, brengt ook de ex-speelster van FC Twente en Arsenal heel veel ervaring in de ploeg van Kilic. Bovendien heeft ook Ester Scheenaard (ADO Den Haag en Mazzelstars) haar jawoord gegeven aan de prestigieuze Hoofdklasser. Naast deze drie iconen, zijn straks in de Topsporthal van Sportcampus Zuiderpark ook jonge talentvolle toppers te bewonderen zoals keepster Lisa Franken (Jong ADO Vrouwen) en Romy Scherpenzeel (Telstar Vrouwen).

En nog een keepster Roxanna Alicia Monkou maakte de overstap van VUC naar de Haagse topformatie. Ook Yasemin Yegen, Stephanie Valk, Marcela Cabrera, Rochella Becker en Samantha Chin-A-Sang staan op de spelerslijst van de nieuwbakken topformatie in de hoofdklasse ZVV Den Haag. Tenslotte, Ramona van der Harst komt als enige van de Hoofdklasser. De captain van topklasser RVVH heeft ook veel zaalervaring opgedaan.

Zoals jullie kunnen lezen, barst de Haagse Hoofdklasser van voetbalervaring en zaalvoetbaltalent! Eerst deze twee leerzame oefenmomenten afwerken. Wie weet gaan deze toppers ZVV Den Haag op de Nederlandse zaalvoetbal)kaart gaat zetten!

Kom gerust langs en bewonder de Haagse sterspeelsters van ZVV Den Haag in de net zo schitterende Sportcampus Zuiderpark in Den Haag!

Oefenprogramma Hoofdklasser ZVV Den Haag Vrouwen 1 seizoen 2017/2018

Vrijdag 25-08-2017, aanvang 20:00 uur
ZVV Den Haag vs Sportstars (Eredivisie)
Sportcampus Zuiderpark, Den Haag

Vrijdag 01-09-2017, aanvang 20.00 uur
ZVV Den Haag vs Hovocubo (Eredivisie)
Sportcampus Zuiderpark, Den Haag

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
P