0 0
Leestijd:1 Minuten, 54 Seconden

Afgelopen vrijdagavond  heeft HZV Het Vennewater haar jaarlijkse Kick Off gehouden in het Sportcafé Het Vennewater. Daar aansluitend stonden zij stil bij het feit dat zij 50 jaar bestaan als zaalvoetbal vereniging. Onder een goede belangstelling vanuit  de huidige teamvertegenwoordigers en coaches werd door voorzitter Jan Morsch het afgelopen – en komende seizoen verwoord. Marieke Dekker en Martien Blaauboer ontvingen een dankwoord  voor hun inzet  van de afgelopen jaren.

Tijdens het memoreren van het 50 jarig bestaan aan de hand van de highligts welke via borden van de gehele periode waren weergegeven, werd de aftredende Ted Kösters verrast door het bestuur. Als waardering voor al zijn werkzaamheden tijdens een groot deel  van het bestaan, werd hij benoemd tot erelid van de vereniging. Ans, Aris en Kees de Wit werden bedankt voor hun sponsorschap waarmee zij al vanaf de begin periode de vereniging ondersteunde.

Marc Niesten en Paul Zeeman van Sport2000 Johan Jansen overhandigen 4 vip plaatsen voor de wedstrijd AZ-PEC Zwolle – FOTO: HZV Het Vennewater

Het bestuur werd aangenaam verrast door de volgende felicitaties;  een afvaardiging van sv de Foresters,  Arnt Blei en Joep Hooyschuur door de overhandiging van een gigantische grote felicitatie taart, Deventrade Hummel, hof leverancier van de tenues en materialen, vertegenwoordigd door Marc Niesten en Paul Zeeman van Sport2000 Johan Jansen d.m.v. de overhandiging van 4 vip plaatsen tijdens de wedstrijd  AZ- PEC Zwolle, de KNVB, vertegenwoordigd door Gerrit Aafjes, d.m.v. de overhandiging van een KNVB vlag. Tevens werd Ted Kösters wederom verrast door de toekenning en het opspelden van de Gouden KNVB Speld. Het college van de gemeente Heiloo, vertegenwoordigd door wethouder Sport dhr. Rob Opdam, bracht de felicitaties over vergezeld met de overhandiging van een symbolische cadeau, een cheque ter waarde van € 135,-.

De heer Spaans, ver in het verleden scheidsrechter en nu inmiddels de 90 jaar al gepasseerd, sloot het formele gedeelte af met een waarderend woord over de vereniging.

De heer Spaans aan het woord – FOTO: HZV Het Vennewater

Het bleef nog lang gezellig en het bestuur kan terug kijken op een geslaagde avond waarbij alle leden met een verenigingslogo bedrukte handdoek als herinnering aan het 50 jarig jubileum, werden verrast.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0