0 0
Leestijd:1 Minuten, 21 Seconden

WINTERSWIJK – In de wedstrijd tegen subtopper ZVV Twente uit Enschede heeft Gonemo een 3-3 puntendeling in de wacht weten te slepen. De afspraak bij de Winterswijkers was om het veld heel compact te houden, zodat er weinig ruimte was voor de bezoekers om te kunnen combineren.

De brilstand bleef heel lang op het scorebord staan, totdat Twente op slag van rust enigszins tegen de verhouding in de leiding nam. Gonemo had weliswaar mogelijkheden om langszij te komen, maar de bezoekers wisten de voorsprong tot aan het rustsignaal vast te houden.

Eddy Marwa

Furieus
Gonemo kwam in het tweede bedrijf furieus uit de startblokken. Kort na hervatting bracht Ab El Jadouni de stand weer volledig in evenwicht, 1-1. Gonemo-aanvaller Dimitri Dekker had weinig geluk bij zijn vuursalvo’s. De Twente-doelman had hier behoorlijk veel problemen mee, maar wist alle afstandsschoten te pareren. En daar waar er niet gescoord wordt, vallen de doelpunten juist aan de andere kant.

Klopjacht
Dit laatste overkwam Gonemo, dat moest toezien hoe Twente tot tweemaal toe wél doel trof. De gastheren draaiden vanaf dat moment de duimschroeven aan en speelden op pressie. De directe confrontatie werd opgezocht en de klopjacht werd ingezet. De wedstrijd kantelde in het voordeel van Gonemo, want Özbey Genç en Jermaine Pattiruhu lieten een 3-3 stand op het scorebord zetten. Het publiek werd getrakteerd op een spectaculaire inhaalrace.

Remise
Het geloof en vertrouwen op meer was bij Gonemo sterk aanwezig en daarom speelden de Winterswijkers in de slotfase vol op de winst. Van beide kanten werd echter niet meer gescoord en daarmee bleef het bij een voor Gonemo dikverdiende remise.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0