Knooppunt wint derde en beslissende wedstrijd van Volendam en plaatst zich voor de PO-finale (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:45 Seconden

AMSTERDAM – In een zinderende wedstrijd heeft z.v.v. ’t Knooppunt gisteravond in Sporthallen Zuid de derde en beslissende wedstrijd gewonnen van ZVV Volendam, het werd 4-3 na een ruststand van 1-2. Dit betekent dat zij voor de derde keer achtereen in de finale staan, waarbij ze dit jaar Hovocubo als tegenstander treffen.

Het was gisteravond een waar spektakel waarbij de spanning dan ook om te snijden was. Volendam pakte in de eerste heeft een keurige 0-2 voorsprong, maar ’t Knooppunt kon net voor rust de aasluittreffer scoren. In de tweede helft pakte ’t Knooppunt een 3-2 voorsprong, maar toonde Volendam  veerkracht door twee minuten voor tijd de gelijkmaker te scoren.

De wedstrijd leek naar een verlenging te lopen, echter een minuut voor tijd scoorde ’t Knooppunt toch nog de bevrijdende 4-3, waardoor een plaats in de Play Off-finale voor hun een feit werd.