Koploper ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 tegen hekkensluiter A.S. Extudiantes 1 op het programma

0 0
Leestijd:2 Minuten, 29 Seconden

Vrijdag 17 januari a.s. staat om 21:00 uur een belangrijk duel tegen de stadjers te wachten. De Urker zaalvoetballers zijn bezig aan een ijzersterkte reeks en geven de laatste weken niets of nauwelijks iets weg. De bezoekers uit Groningen zijn bezig aan een teleurstellend seizoen gezien de laatste plek in de Topklasse F. Afgelopen vrijdag wist deze ploeg nog wel een punt te pakken tegen nummer 2, Futsal Winsum, iets wat gezien mag worden als een zeer knap resultaat. Hendrik Brands

A.S. Extudiantes
Dat resultaat laat zien dat de ex studenten best wel tot iets in staat zijn. De Kof 1 had het in de uitwedstrijd ook zeer lastig en wist past diep in de 2e helft een overwinning te forceren. Het uitduel eindigde destijds in een 5-7 overwinning. Een overwinning werd er tot nu pas gepakt en wel in de uitwedstrijd in Oosterwolde tegen De Griffioen 1. Verder werd er nog een 3-tal punten gepakt door hetzelfde aantal gelijke spelen. Met dat puntenaantal bezetten de Noorderlingen de laatste plaats. De achterstand op de nummer 12 bedraagt maar liefst 7 punten, dat lijkt te veel om nog in te halen voor het restant van de competitie, maar een overwinning op koploper ZVV Urk kan misschien een boost opleveren en een duw in de goede richting. Saillant detail is dat halfbloed Urker Frans Kramer (zoon van Jelbert Kramer) bij de ex studenten uit Groningen actief is. Hij zal vrijdag dus in actie gaan komen op de geboortegrond van vader, die zelf ook een zeer aardig balletje kon trappen en bekend stond om zijn begaafde linkerbeen.

Zvvurk/Bakkerijdekof 1
De manschappen van trainer/coach Herman Spel hebben 40 punten verzameld uit 15 wedstrijden. Met slechts 1 verlies en 1 gelijkspel en maar liefst 13 overwinningen is het vertrouwen in Urk kamp groot. Het gat naar de nummer 2 is definitief geslagen en De Kof 1 lijkt niet meer in te halen. Toch wil trainer Spel en de spelersgroep hier niets van weten, elke wedstrijd richting het eind is er een meer richting de titel, mits er elke punten gepakt blijven worden. De concentratie en de overgave van de spelersgroep om de titel dit seizoen binnen te halen is groot. Met nog een aantal lastige uitwedstrijden voor de boeg is het zaak om vrijdag de volle buit te pakken. Urk mist in aanloop naar dit duel Willem Snoek (vakantie) en Andries Sinke (blessure).

Zvvurk/Bakkerijdekof 2
Voor de mannen van speler/coach Andries Pasterkamp staat er eveneens een thuiswedstrijd op het programma. Om 20:00 uur trapt het 2e team van ZVV Urk af tegen de studenten van Drs. Vijfje 2; de jonge ploeg van Pasterkamp zal er op gebrand zijn om nu weer eens de volle buit te pakken. De laatste keer dat de volle buit werd gepakt dateert alweer van vorig jaar november. Veel (ex) studenten uit Groningen op bezoek dus in sporthal de Schelp a.s. vrijdag. Kom de Urker zaalvoetballers steunen vrijdag!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P