Zaalvrouwen vv Pernis verdedigen koppositie in topper tegen Zuidoost United

0 0
Leestijd:1 Minuten, 54 Seconden

De Eredivisie Vrouwen zaal gaat de beslissende fase in. Wie plaatsen zich bij de beste vier voor de Play off en in welke volgorde? Koploper vv Pernis wacht vrijdag de lastige uitwedstrijd tegen Zuidoost United in het Bijlmer Sportcentrum.

KNVB media  KNVB Media

Pernis kan zich geen puntverlies veroorloven met nummer twee KTP Nieuw Roden in de nek. En ook Zuidoost United kan zich niet verstoppen. Er is op dit moment een gat naar nummer vijf Drs. Vijfje, maar verlies zou betekenen dat de Groningers Zuidoost United weer in het vizier krijgen. Thuis won landskampioen vv Pernis nog overtuigend met 7-3 van Zuidoost United.

‘Makkie’

KTP Nieuw Roden heeft het op papier makkelijk. De kersverse bekerfinalist treft in Alkmaar hekkensluiter Team Alkmaar/Sportstars. Een punt sprokkelde de rode lantaarndrager tot nu toe bij elkaar. Maar in Alkmaar raakt men niet in paniek. Voorzitter Gerard Timmers richt zich met zijn club op de toekomst en start met meisjesteams voor O17, O15 en O13.

Hovocubo krijgt FC Gelre op bezoek in Zwaag. Beide ploegen waren in de eerste wedstrijd tegen elkaar opgewassen. Het werd uiteindelijk 3-3. En ook in de stand staan de teams bij elkaar. De Gelderse vrouwen op plaats 6 met 18 punten, de thuisclub daar vlak achter met 15 punten. Wie verliest, kan de vierde plek definitief vergeten.

Slotseconden

Nieuwkomer Avanti/Keuning Advocaten verloor in de eerste wedstrijd in de laatste seconden met 4-3 van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau. Een doelpuntrijk duel en dat is opvallend, want beide teams uit de onderste regionen hebben dit seizoen moeite om het net te vinden.

Het wisselvallige Pro Futsal Club krijgt in Apeldoorn Drachtster Boys op bezoek. De thuisclub won vorige week in de slotseconden van Hovocubo. De bezoekers staan in de landelijke bekerfinale. Op 14 april treffen zij in een noordelijk onderonsje KTP Nieuw Roden. In de competitie staat Drachtster Boys op de derde plek met de meeste doelpunten voor.

Programma 17 februari 2017

Tijd Plaats Wedstrijd
19.45 Apeldoorn (Mheenpark) Pro Futsal Club – Drachtster Boys
20.30 Stiens ( Sportcentrum It Gryn)

Team Alkmaar/Sportstars – KTP Nieuw Roden

20.30 Zwaag (De Opgang)

Hovocubo – FC Gelre

20.30 Amsterdam (Bijlmer Sportcentrum)

Zuidoost United – vv Pernis/Barcelona Soccer Schools

20.40 De Meent (Alkmaar)

Team Alkmaar/Sportstars – KTP Nieuw Roden

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P