LTC pakt in laatste thuiswedstrijd in 2017 de volle 3 punten

0 0
Leestijd:2 Minuten, 21 Seconden

Nadat LTC de vorige wedstrijd (beker) werd verslagen door middel van strafschoppen in Sneek tegen Waterpoortboys, moest het afgelopen vrijdag weer voor de competitie spelen tegen Real Camaradas.

Eerste Helft

LTC begon deze wedstrijd slap en keek na dertien minuten gespeeld te hebben al tegen een 0-2 achterstand aan. De mannen van coach Meek brachten te weinig en het bleef alleen maar rond tikken waardoor het spel vertraagde en Camaradas in de gelegenheid was om steeds goed te groeperen. Kwam LTC er is door dan stond de uitstekend keepende sluitpost van de gasten succes in de weg. De 1-2 kwam dan ook niet uit een goede aanval maar vanuit een intrap die werd terug gelegd op Maikel Geerts die de bal snoeihard tegen de touwen schoot. Echter door communicatie fout achterin bij LTC wisten de gasten twee minuten later alweer de 1-3 op het scorebord te zetten.

LTC leek nu eindelijk wakker te worden en begon de bal sneller rond te laten gaan waardoor er wat ruimte kwam om te voetballen. De bal kwam bij Marc Heerings die op individuele klasse de 2-3 achter keeper De Vries schoot. Bij LTC was het kwartje gevallen en begon de bal wederom snel te spelen en door een goede combinatie en loop actie wist een minuut voor rust Mo Faraouni op aangeven van Heerings de 3-3 binnen te werken.

Tweede Helft

LTC wist wat het te doen stond en probeerde het tempo hoog te houden. 8 minuten na de rust was het Heerings die fraai bij zijn directe tegenstander weg draaide en de 4-3 maakte. Camaradas begon nu ook aanvallend meer te brengen en bij tijd en wijlen stonden de mannen van Meek niet goed te verdedigen. De gasten wisten enkele minuten later dan ook de gelijkmaker achter Keeper Boorsma te schieten 4-4.

LTC ging direct na de aftrap weer voorruit en Mo Faraouni wist Maikel Geerts in stelling te brengen die direct van de aftrap weer de 5-4 op het scorebord wist te zetten. Camaradas probeerde nog weer terug te komen maar LTC stond nu wel zijn mannetje en door een vlotte combinatie tussen Termohlen en Avin wist Avin de bal fraai binnen te werken en stond het 6-4.

In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg Heerings de bal aangespeeld door Mo Faraouni die uiterst behendig de 7-4 eindstand op het scorebord wist te zetten en hierdoor de hattrick hero van de avond werd.

LTC bedankt zoals eigenlijk bijna elke thuiswedstrijd het in grote getale opgekomen  publiek!! En we zien u graag weer in 2018 als LTC de Drentse derby speelt thuis op 12 januari speel tegen REUZ.

LTC speelt de laatste wedstrijd van 2017 aanstaande woensdag 13 december om 21:00 tegen ONR in Peize, Sporthal Hereweg 1 A 9321CL