LZV/Kuypers Hair & Wellness wint overtuigend

0 0
Leestijd:1 Minuten, 38 Seconden

LZV/Kuypers Hair & Wellness heeft goede zaken gedaan voor de tweede periode in de Eerste divisie B. In de verre uitwedstrijd in Heerlen, werd het maar liefst 6-11 tegen Fermonia Boys. Met zeven punten uit drie wedstrijden houdt LZV/Kuypers Hair & Wellness dus zicht op nacompetitie en promotie.

LZV/Kuypers Hair & Wellness

In een gladde zaal moest LZV/Kuypers Hair & Wellness de eerste paar minuten even wennen. Ook de korte warming up speelde hierbij een rol. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het balverlies minder en werden er betere kansen gecreëerd. Toch was het Fermonia Boys dat uit de omschakeling de 1-0 kon maken. Dit werd snel recht gezet door twee goede goals van Ino Wolters. Ook Yasin Erdal wist voor rust nog tweemaal te scoren waardoor er met 1-4 gerust werd.

De tweede helft ging LZV/Kuypers Hair & Wellness op dezelfde voet door. Adem Kocak wist in een een-tegen-situatie koel te blijven en de stand op 1-5 te zetten. Hierna waren het Cuneyt Avsar en Janik Wolters die de 1-6 en 1-7 maakten. Fermonia Boys deed wat terug door de 2-7 te maken.

Toen Fermonia Boys met een extra veldspeler ging voetballen ontstond er enige onrust bij LZV/Kuypers Hair & Wellness waardoor ze snel achter elkaar drie tegengoals om de oren kregen. Toch was er niet veel aan de hand en werd het verdedigend weer goed opgepakt. Yasin Erdal maakte, na goede onderscheppingen, zijn derde en vierde van de avond waardoor de wedstrijd zo goed als gespeeld was bij een 5-9 stand. LZV/Kuypers Hair & Wellness kon nog tweemaal scoren, maar kreeg er ook nog één tegen, waardoor er uiteindelijk 6-11 op het scorebord stond.

Een belangrijke overwinning tegen de nummer twee van de competitie. Aankomende vrijdag, 3 februari, speelt LZV/Kuypers Hair & Wellness thuis tegen Jogadores CF. De wedstrijd begint om 20:45 in de Hamalandhal.