0 0
Leestijd:1 Minuten, 22 Seconden

RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben in haar openingsduel in de Eerste Divisie een nederlaag moeten incasseren. In eigen huis ging de formatie van Noël Oude Bennink en Jan Borghuis vrijdagavond met 1-5 onderuit tegen ZVG/Cagemax.

Excelsior’31 speelde een onbevangen en solide eerste helft. De bezoekers uit Gorinchem, samen met FCK de Hommel kandidaat voor de titel, hadden wel een licht overwicht en creëerden iets meer kansen. Beide sluitposten voorkwamen doelpunten, maar een aanval door het midden was drie minuten voor rust doelman Willard Baan te machtig. Ruststand 0-1.

De toeschouwers in Rijssen zagen in de tweede helft een ander Excelsior’31. Door individuele fouten, op dit niveau keihard afgestraft, liepen de bezoekers binnen no-time uit naar een 0-5 voorsprong. In deze fase van de wedstrijd kon keeper Willard Baan douchen. Een overtreding buiten de cirkel leverde hem een rode kaart op, waardoor Frank Haase het restant van de wedstrijd op doel stond. De jonge talentvolle doelman zag Excelsior’31 zich in de laatste tien minuten van de wedstrijd herpakken. Dit resulteerde nog in een eretreffer van Nikzad Mahbobi. Eindstand 1-5.

Vrijdag 21 september spelen de Rijssenaren de volgende wedstrijd. Dan speelt het in de eerste ronde van de beker uit tegen Futsal Winsum. De eerstvolgende competitiewedstrijd is vrijdag 28 september. Dan komt FC Brasil’77 op bezoek in Rijssen.

Doelpunten Excelsior’31:
Nikzad Mahbobi (1)

Wedstrijdselectie Excelsior’31:
Willard Baan (k), Frank Haase (K), Gert-Jan Schultink (c), Arnoud Baan, Jan Borghuis, Henk Lankamp, Maarten Postma, Nikzad Mahbobi, Serhat Sakru, Tom Kamphuis en Sander Kwintenberg
Coach: Noël Oude Bennink
Speler/coach: Jan Borghuis
Teammanager: Arjan Kistemaker

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0