0 0
Leestijd:1 Minuten, 12 Seconden

Nieuwkomer Ilias Bouzit heeft afgelopen vrijdag een duidelijk visitekaartje afgegeven. De fijnbesnaarde Amsterdammer maakte er twee en liet zijn nieuwe club meteen zien waarom hij in de hoofdstad de publiekslieveling was. Met zijn twee treffers hielp hij FC Marlène op weg naar een 5-1 zege.

FC Marlène

FC Marlène startte vrijdag met een vrij nieuw uiterlijk. Niet het vertrouwde gezicht van clublegende Jeroen Kossen , maar Mo Attaibi, Hoessein Jabir en Bouzit binnen de lijnen. Vanzelfsprekend werd de startende vijf gecompleteerd door Nigel Wijdenbosch en Peter Rozenbeek. De doelman maakte daarmee zijn 21ste (!) seizoenstart in het eerste van de blauwwitten.

Ilias Bouzit in actie voor Oranje tegen Kroatië – FOTO: KNVB Media

Na slechts zeventien seconden opende de thuisploeg de score. Bouzit schoot de bal in de touwen. Zo’n drie minuten later leek FC Marlène een makkelijke avond tegemoet te gaan. Stefan Dol maakte een heerlijke treffer. Via een pegel van Nabil Akaazoun (3-0) en een tegengoal gingen beide teams met een 3-1 stand rusten. Naast nog een prima treffer van Bouzit en een goal van de goed spelende Jabir was het debuut van jeugdspeler Kevin van London misschien wel het hoogtepunt.

Duidelijk werd in ieder geval dat dit FC Marlène heel wat in petto heeft voor zijn publiek. Aantrekkelijke spelers van buitenaf, redelijke kern van jongens uit de regio en Heerhugowaard en aanstromend talent. De start is goed.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0