Net geen dubbele cijfers voor vrouwenteam

0 0
Leestijd:57 Seconden

Het Nederlands vrouwen zaalvoetbalteam heeft de eerste wedstrijd sinds de heroprichting van de ploeg gewonnen. Tijdens een trainingsstage in Portugal werd 4 AO Cubo Feminin Futsal duidelijk verslagen. De dubbele cijfers werden net niet gehaald: 0-9 in de Algarve.

KNVB Media

In 2009 werd de laatste vrouweninterland gespeeld. Daarna werd het stil rondom het team, maar onlangs werd het vrouwenzaalvoetbalteam nieuw leven ingeblazen. Onder leiding van bondscoach Marius Privée. Doel is plaatsing voor het eerste EK Vrouwenzaalvoetbal in 2019.

In Portugal wordt na een periode van trainingen een eerste aanzet gezet, als het gaat om het spelen van interlands. In eerste instantie zijn clubteams de tegenstander. Zoals 4 AO Cubo Feminin Futsal dat zondag was.

Veel sterker

Echte wedstrijd werd het niet. Oranje was veel sterker en leidde halverwege met 0-4. Doelpunten waren er van Milenca van Ee 0-1 en 0-4, Jorie Schepers 0-2 en Felicia Farhad Sedighi 0-3. In de tweede helft maakte Nederland nog eens vijf doelpunten. Arte Brueren maakte er twee en ook Suzanne Deckers, Felicia Farhad SedighiJennifer Oliviera waren succesvol.

Maandag speelt het Nederlands team nog een duel, dan tegen Silves FC.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P