Nuttige zege FC Gonemo/Redox op SK Turkuaz

0 0
Leestijd:1 Minuten, 3 Seconden

DEVENTER – De zaalvoetballers van Gonemo moesten het in Deventer opnemen tegen laagvlieger SK Turkuaz. Na een furieuze start van Turkuaz, waarbij het de leiding nam, herpakten de Winterswijkers zich en wonnen met 2-1.

Eddy Marwa

De ploeg uit Deventer kwam fel uit de startblokken en maakte de bedoelingen direct vanaf het startsignaal duidelijk kenbaar. Gonemo werd onder druk gezet en kreeg weinig tot geen mogelijkheden om tot een gedegen opbouw te komen.

Geloof

In deze fase scoorden de gastheren de 1-0, maar gaandeweg kreeg Gonemo meer grip op de wedstrijd. De withemden praatten elkaar moed in en het geloof in eigen kunnen bleef rechtovereind staan. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de bezoekers uit Winterswijk niet alleen meer initiatieven ontplooiden, maar ook langszij kwamen.

Gesterkt door de hechte eenheid en daarbovenop een gezonde dosis hard werken legde Gonemo de thuisploeg het vuur aan de schenen. Een open wedstrijd ontwikkelde zich in een gelijk opgaande strijd.

Veldoverwicht

Gonemo creëerde de betere kansen en het had er alle schijn van dat in Deventer de punten gepakt konden worden. Het lichte veldoverwicht werd door Jermaine Pattiruhu verzilverd en met zijn doelpunt werd hij matchwinnaar. Via deze verdiende 2-1 zege nestelt Gonemo zich steviger in de middenmoot van de Hoofdklasse G.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P