Ook Totelos VR2 weet te winnen van Bristol Team VR

Met het verlies dat de dames hebben geleden lijkt de strijd om het kampioenschap beslist. Afgelopen woensdag moest het zeer gehavend aantreden tegens Totelos VR2. Met twee debutanten die nauwelijks in de zaal hebben gespeeld was het geen beginnen aan.

Bron: Bristol Team

Bristol kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Nadia. Vanuit de organisatie werd zeer gecontroleerd gespeeld in de beginfase. Naarmate de wedstrijd ging vorderen werd Totelos VR2 iets sterker. Tot aan de tweede helft stond de teller op 1-3.

Ondanks de achterstand knokte de thuisploeg wel terug. De aansluiting was een opleving die snel teniet werd gedaan door Totelos. De zusjes Ait Bari lieten vanuit de zijkant hun tegenstander lopen waardoor er snel weer werd gescoord.

Dik een kwartier voor tijd ging het opeens heel snel. Vanaf 3-6 gingen de kopjes hangen en werd het verlies erkend. Voorin was er nauwelijks stootkracht om de studentes nog pijn te doen. De uiteindelijk einduitslag van 3-10 was met deze bezetting ingecalculeerd.

Bristol VR staat nu 6 verliespunten achter op Totelos VR2. Het moet wel heel gek lopen als de ex Eredivisie club punten laat liggen.

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom

GRATIS
BEKIJK