Overtuigende zege Gonemo op directe concurrent DZVV

0 0
Leestijd:53 Seconden

WINTERSWIJK – Gonemo heeft op overtuigende wijze weten te winnen van DZVV/Fabri.nl uit Denekamp. Hierbij dient wel aangetekend te worden, dat de bezoekers geen enkele wisselspeler op de bank hadden zitten. Ondanks dit gegeven wist Gonemo pas diep in de eerste helft de score te open via een ziedend schot van Özbey Genç.

Eddy Marwa  FC Gonemo

Soepeler
Vanaf dat moment leek het ijs gebroken. Het spel aan Winterswijkse zijde verliep vele malen soepeler en het was dan ook niet verwonderlijk dat de withemden via Ab El Jadouni, Cornelis Hofman en Jaimi Nobes uitliepen naar een riante 4-0 ruststand.

Dubbele cijfers
Na de pauze pakte Gonemo de draad gelijk weer op. DZVV werd de ruimte en de tijd niet gegund om aan een opbouw te beginnen. De Winterswijkse thuisformatie zette gelijk druk en het resultaat bleef niet uit. Gonemo behaalde de dubbele cijfers via treffers van Nick Houwers, Ab El Jadouni, Jaimi Nobes (2), Cornelis Hofman en Menno Stemerdink. Laatstgenoemde scoorde in zijn debuutwedstrijd. De twee tegentreffers van DZVV waren slechts van statistische waarde, 10-2.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P