Kossen ontpopt zich tot topscorer bij FC Marlène

0 0
Leestijd:1 Minuten, 52 Seconden

Waar we gewend zijn aan de passende en lopende speler Jeroen Kossen, ontpopt hij zich dit seizoen steeds vaker tot doelpuntenmaker. Ook tegen Tpp Rotterdam kreeg het goudhaantje het publiek van de stoelen. Met drie treffers, waaronder een artistiek hoogtepuntje, was de Heerhugowaarder grotendeels verantwoordelijk voor de zege van FC Marlène. Kossen vestigt zich daarmee ook aan kop van de topscorerslijst.

FC Marlene  Sander Kaaij Fotografie

Voor zijn tweede treffer was een knap staaltje techniek nodig. Als een volleerd kunststoter bij het biljarten gaf Kossen een onnavolgbaar effect aan een steekpass van Tom Hofkamp. ,,Er kwam een beetje geluk bij kijken, maar hij zat er wel lekker in. Wel lekker dat Tom ook eens een bal afgeeft”, aldus de goalgetter met een knipoog na afloop. Hofkamp had overigens wel de score al vroeg geopend. Met een droge schuiver verschalkte hij de TPP-doelman. Daarna duurde het even voordat de thuisploeg het juiste ritme had te pakken. Sterker nog, de gastheren hadden het in de fase na de eerste goal lastig. Vooral Regilio Resida zette de FCM-defensie onder druk. Die verdediging kan gelukkig leunen op de ervaren doelman Rozenbeek. De trefferreeks van Kossen zorgde voor de ruststand: 3-0.

Na rust wilde TPP fel van leer trekken, maar kreeg direct het deksel op de neus. Terwijl de Rotterdammer vol druk zetten, en Marlène het moeilijk leek te hebben, vond Tom Hofkamp opnieuw een gaatje om Kossen te bedienen: 4-0. Daarmee werd de wedstrijd direct beslist. FC Marlène speelde niet geweldig, maar had het aan de andere kant ook niet moeilijk. Uiteraard in de rug gesteund door de ruime voorsprong. Toen plaaggeest Regilio Resida vervolgens van het veld werd gestuurd, viel de grootste troef van TPP ook weg. Issy Hamdoui profiteerde van de man-meer-situatie. Met een ouderwetse punter schoot de balgoochelaar de voorsprong naar 5-0. De Amsterdammer zou later ook voor de 6-1 tekenen. Nu na sterk doorgaan van Sander de Zwart. Aanvoerder Amrani en de uitstekend ingevallen Hakopov zorgden voor de eindstand op 8-2. Voor de Rotterdamse enclave bij FCM wel weer eens prettig. Vorig jaar verloor FC Marlene drie maal van TPP, deze keer konden Faisel Melah en captain Amrani met een tevreden gevoel terugrijden naar Rotterdam.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P