Prima competitiestart ZVV BE’79 in Hoorn

0 0
Leestijd:1 Minuten, 49 Seconden

Na zes weken voorbereiding zijn de zaalvoetballers van ZVV BE’79 begonnen aan het nieuwe seizoen. Met een bijna compleet gewijzigde selectie won de ploeg uit Berkel-Enschot met 4-9 van het Hoornse Veerhuys.

Bron / Foto’s: ZVV BE ’79

Het was een hele opgave om de totaal vernieuwde selectie vorm te geven, maar het moet gezegd worden dat de staf, aangevoerd door trainer/coach Khalid Elbaz en assistent Charif Baali, langzaam aan op de goede weg zijn. Dat er nog veel werk aan de winkel is mag duidelijk zijn, buiten de sterkhouders Piet Adams en Imad Kharichef is het een compleet nieuwe selectie.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong, Jamie Dekkers scoorde op aangeven van Imad Kharichef. Niet veel later was het alweer gelijk, David Albert mocht uit een vrije trap vanaf 5 meter aanleggen. Halverwege de eerste helft was het Ilias Arssi die met een splijtende steekbal de vrijstaande Amin Said vond, 1-2. Opnieuw was het snel weer gelijk, een schot vanaf de zijkant verdween achter doelman Vedad Jasarevic.

Direct na de gelijkmaker was het jongeling Amin El Allouchi die met een punter zijn ploeg weer op voorsprong schoot, 2-3. Maar het was de thuisploeg die met een voorsprong de rust in ging. Op een gelukkige manier viel de gelijkmaker binnen en enkele seconden voor rust was het David Albert die via een tien meter trap de thuisploeg op voorsprong schoot.

Binnen drie minuten in de tweede helft was het Imad Kharichef die met twee doelpunten BE’79 weer op voorsprong schoot. Veerhuys voerde de druk op maar uit een snelle omschakeling was het Amin El Allouchi die op aangeven van Amin Said de 4-6 binnen tikte.

Toen Piet Adams halverwege de tweede helft de voorsprong naar 4-7 schoot leek de wedstrijd gespeeld. De thuisploeg probeerde het nog wel met een extra veldspeler maar na een onderschepping van Piet Adams was het simpel afwerken voor de BE’79 aanvoerder.

Ook het slotakkoord was voor BE’79, een prima aanval via Piet Adams en Imad Kharichel kwam bij Ilias Arssi, hij bepaalde de eindstand op 4-9.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P