0 0
Leestijd:1 Minuten, 31 Seconden

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior’31-zaal de laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 4-4 gelijkspel. Bij een overwinning zouden de thuisheren nog op de vijfde plaats kunnen eindigen, maar nu blijft het op de achtste plek steken. De druiven waren voor FC Gonemo zuurder, want zij degraderen door deze uitslag uit de Hoofdklasse.

Door afwezigheid van Sander Kwintenberg was Rik Harbers een de selectie toegevoegd. FC Gonemo liet zien niet te willen degraderen en speelde geconcentreerd en kwam dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong. Door doelpunten van Rik Harbers en John Lubbers kwam Excelsior’31 toch op 2-1. Mocht u uw tuin nog willen fatsoeneren voor de paasdagen, dan kunt u ook hiervoor de gebroeders Acis in laten vliegen. Na een gele kaart van John Lubbers, kon FC Gonemo toch nog op 2-2 komen.

VIDEO: Jan Nijkamp

Door doelpunten na de rust van Anton Acis en Rik Harbers en twee van de gasten uit Winterswijk kwam er een 4-4 stand op het bord. Hierna ging de keeper van FC Gonemo nog wel meespelen in de aanval, maar vielen er geen doelpunten meer.

Door deze uitslag is Excelsior’31 uiteindelijk op een enigszins teleurstellende achtste plek geëindigd. Waar het was begonnen met drie nederlagen, was het toch opgeklommen na de middenmoot. Wel heeft het team een nieuw systeem leren spelen onder begeleiding van Noël Oude Bennink en Jan Borghuis. Spelers en begeleiding bedanken het publiek voor dit seizoen en we hopen elkaar na de zomer weer in de Reggehal te begroeten.

Doelpunten Excelsior’31 2:
Rik Harbers (2), Anton Acis en John Lubbers

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Willard ter Stal (k), Daan Kreijkes, John Lubbers, Anton Acis, Cor Pongers, Remco Haan, Rik Harbers en Jonathan Acis
Coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: Ruud Kreijkes

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0