Roy Vermeulen keert als trainer/coach terug bij TZR Fermonia Boys

0 0
Leestijd:1 Minuten, 20 Seconden

TZR Fermonia Boys is verheugd te kunnen mededelen dat Roy Vermeulen het komende seizoen de nieuwe hoofdcoach van TZR Fermonia Boys wordt. Beide hebben de intentie uitgesproken om meerdere seizoenen samen te werken.


Bron: TZR Fermonia Boys

De 55 jarige Vermeulen is geen onbekende in de futsalwereld. Zo kwam Roy uit voor het Nederlands Elftal en speelde hij in de Nederlandse- en Belgische Eredivisie. Ook kwam hij als speler uit voor TZR Fermonia Boys. Daar won hij ooit de gouden schoen en beleefde mooie tijden in Roermond.


Na zijn imposante carrière als speler, was hij werkzaam als trainer bij RKVV Brabantia, ZVG/Cagemax en FC Botafogo. Met zijn laatste club (FC Botafogo) bereikte hij de kwartfinale van de landelijke beker, door Eredivisionisten FC Marlène en Groene Ster Vlissingen uit te schakelen.


Hoofd Technisch Zaken Dave Fermont is vol lof over het binnenhalen van Vermeulen. Fermont was zelf nog de hoofdverantwoordelijke in het afgelopen seizoen. “Afgelopen seizoen was een fantastisch seizoen, waar we de bekerfinale hebben gespeeld en de promotie naar de Eredivisie hebben veiliggesteld. Nu de terugkeer naar de Eredivisie een feit is, doe ik een stapje terug om de focus op het technische beleid te gaan leggen.”


“Met Roy halen we een liefhebber binnen die onze club goed kent. Verder heeft hij bij FC Botafogo laten zien, dat hij als trainer alles uit een team weet te halen. Dit met heel veel passie, strijd en een bepaalde speelwijze. Al deze ingrediënten gaven ons het vertrouwen in een mooie samenwerking.”


Het bestuur van TZR Fermonia Boys wenst Roy heel veel succes.


Meer info: Eerste Divisie C / Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P