SC Olympic verliest nipt van koploper TZR Fermonia Boys

0 0
Leestijd:1 Minuten, 17 Seconden

SC Olympic heeft vrijdag 19 januari jl. in een sfeervolle sporthal ‘De Pals’ een nederlaag geleden. De Westervoortse ploeg verloor in eigen huis met 2-3 van koploper TZR Fermonia Boys.

Bron/Foto: SC Olympic

Olympic begon sterk aan de wedstrijd en vergat een aantal 100% kansen te benutten om zo op voorsprong te komen. De Limburgers daarintegen waren wel effectief en gingen met een 0-1 voorsprong de rust in.

EINDSTAND

In de tweede helft kwamen onze jongens strijdlustig voor de dag en knokte zich terug tot 1-2 maar een tegentreffer liet de tegenstander wederom uitlopen (1-3). De messen werden opnieuw geslepen waarna uiteindelijk de eindstand van 2-3 op het bord stond na het laatste fluitsignaal.

Olympic dankt alle supporters voor de steun/sfeer en ambiance van deze spannende wedstrijd en dit smaakt uiteraard naar meer!

De strijd om te promoveren richting Eredivisie gaat vrijdag 2 februari a.s. verder en speelt SC Olympic wederom een thuiswedstrijd; Heracles Almelo futsal is dan de tegenstander.

Meer info: Eerste Divisie C