Selectie Hovocubo 2017/2018

0 0
Leestijd:2 Minuten, 32 Seconden

Het is 15 juni 23.59 geweest en de mogelijkheid om over te schrijven wordt gesloten. De technische commissie heeft er hard aan gewerkt om ook weer voor het komend seizoen een representatieve goede selectie voor te schotelen die opnieuw mee gaat doen om de prijzen.

Hovocubo

Hovocubo 2 gaat landelijk spelen (1ste divisie) en heeft een aantal regionale sterke gezichten weten (terug) te halen. Onder leiding van Peter van der Slikke zullen zij zich gaan richten op een plek in het linker rijtje. Een mix aan ervaring en jong talent.

Opvallend is de terugkeer van Hovocubo’s ‘enfant terrible’ Richard Meijer. Richard speelde eerder van 2007 tot 2013 in de selectie van Sander van Dijk. Een zeer gepassioneerde speler met een grote portie ‘drive’ die zowel in als buiten het veld (in de derde helft) voor de nodige dynamiek zorgt. Met Richard wordt het weer een ‘feest’ bij Hovocubo. Welkom terug Richard!

Een andere Horinees die de selectie komt versterken is zijn naamgenoot Robin Meijer. Robin reisde de afgelopen jaren van Hoorn naar Heerhugowaard om bij de blauwhemden zijn wedstrijden te spelen maar heeft er nu voor gekozen om het dichter bij huis te zoeken.

Terug van weggeweest is ook Jasper Boon. Na een uitstapje naar het veldvoetbal en op stand-by basis lid gebleven van Hovocubo keert hij terug waar hij samen met Dave Stet en Tjerk Thuring het doel gaat trachten schoon te houden.

Ook weer welkom Mo el Bouziani. Een brok ervaring en een sterke speler met veel power en een verwoestend schot.

Hovocubo 1 heeft als doelstelling om mee te doen voor de Bekerwinst en landskampioenschap. Nieuwe spelers zijn: Faisel Mellah, Handrit Hoxhaj, Younes Makraou, Youssef Makraou en Zakaria Amrani.

Wij wensen alle ‘nieuwe’ gezichten een mooie tijd bij Hovocubo en wensen hen veel succes in het behalen van hun persoonlijke doelen.

De volgende spelers zullen aankomend seizoen deel uit maken van de Hovocubo selectie:

Naam 2016-2017
Ali Choukair Hovocubo
Amir Molkârâi Hovocubo
Bart Overtoom Hovocubo
Dave Stet Hovocubo
Ennio Mul Hovocubo
Every Janzen Hovocubo
Faisel Mellah FC Marlène
Handrit Hoxhaj Leekster Eagles
Ivo Rottiné Hovocubo
Jasper Boon Hovocubo
Jim Nelen Hovocubo
Karim Mossaoui Hovocubo
Kevin Tromp Hovocubo
Martin van Eeuwijk Hovocubo
Mats Velseboer Hovocubo
Mick van der Gulik Hovocubo
Mo el Bouziani HV/Veerhuys
Nick Visser Hovocubo
Richard Meijer zvv Zwaag
Robin Meijer FC Marlène
Tjerk Thuring Hovocubo
Tom Overtoom Hovocubo
Yoshua St. Juste Hovocubo
Younes Makraou asv Lebo
Youssef Makraou asv Lebo
Zakaria Amrani FC Marlène

 

De staf van de selectie zal bestaan uit: Sander van Dijk, Peter van der Slikke, Tineke Diaz, Rudi Fine, Jan Pieter de Jong, Floor Smit en Hélène van Rooy

Hoofdsponsor is:
HydroWest

Spelers die de selectie verlaten zijn:
Koen van der Leeden (TPP), Tijani Cherkaoui (Knooppunt), Dennis Selbach (stopt maar blijft betrokken bij de club), Nigel Wijdenbosch (FC Marlène), Adil Zouthane (Knooppunt), Mo Jamai (Knooppunt), Sofian el Adel (Knooppunt), Mo Attaibi (Knooppunt). Wij bedanken deze spelers voor hun inzet in het afgelopen seizoen en wensen hen veel persoonlijk succes bij hun nieuwe club.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P