0 0
Leestijd:1 Minuten, 1 Seconden

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van FC Gonemo zijn er niet in geslaagd om voor eigen publiek hun eerste thuiswedstrijd in winst om te zetten. Tegen de prima –vanuit de counter spelende– reserves van ZVV Sparta uit Nijkerk speelden de Winterswijkers 6-6 gelijk.

FC Gonemo

Omschakeling

In een doelpuntrijk duel begon Gonemo zwak. Met name in de omschakeling liet de thuisformatie zich onaangenaam verrassen. De 1-3 ruststand was een goede weergave van het vertoonde spel. Menno Stemerdink wist voor Gonemo te scoren.

De aanwijzingen van Gonemo-coach Jozua Johannis in de pauze hadden vooralsnog geen uitwerking, want Sparta wist met twee counterdoelpunten de marge te vergroten, 1-5. Voor Gonemo leek het een uitzichtloze situatie. Echter dankzij de inbreng van ex-zaalvoetbalinternational Dick Hulshorst kropen de gastheren langzaam maar zeker dichterbij.

Wederopstanding

Via treffers van Dick Hulshorst, Saïdjah Johannis en een puntgave hattrick van aanvoerder Nick Houwers steeg Gonemo boven zichzelf uit. Met een spectaculaire inhaalrace realiseerde de gastheer een regelrechte wederopstanding. De 6-5 voorsprong was een groot wonder.

Sparta leek knock-out en verslagen. Maar een uiterste inspanning in de slotminuut van de Nijkerkenaren wisten zij toch nog een puntendeling in de wacht te slepen. De 6-6 remise was daarmee een feit.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0