Sterk Libertas delft onderspit tegen koploper OS Lusitanos – incl. 🎥

0 0
Leestijd:1 Minuten, 30 Seconden

Afgelopen vrijdag kruisten de speelsters van Libertas de degens met koploper OS Lusitanos. De gemiddelde leeftijd van de Amsterdammers is gemiddeld 10 jaar hoger. Het werd dus een clash tussen de jonkies van Libertas en de ervaren rotten van OS Lusitanos. De routine gaf uiteindelijk de doorslag. Libertas verloor ondanks een sterke tweede helft met 3-1.

Bron/🎥: zv Libertas

Na één minuut liet aanvoerster Gilanne Louwaars Libertas keepster Laura Hummel al vissen. Balverlies van Silke van der Wal in een twee tegen één situatie leidde de openingstreffer in. Wat volgde was een matige eerste helft waar met name de Amsterdammers een aantal grote kansen om zeep hielpen. De grootste kans aan Libertas-zijde was voor Sam Bosma. Vlak voor de pauze was keepster Anna Reitsma tot twee keer toe haar de baas.

vr 2 februari 2024-20:30
Ruststand: - INCL. VERSLAG & VIDEO
OS Lusitanos / LEBO Vastgoed VR
3
zv Libertas / Damstra Installatietechniek VR
1
EINDSTAND

In de tweede helft verscheen een geheel ander Libertas op het speelveld. Met fris aanvallend voetbal werd OS Lusitanos teruggedrongen. Het regende kansen waar uiteindelijk maar eentje van werd benut.

De technisch meest begaafde speler van Libertas (Lotte Bosma) ontdeed zich op prachtige wijze van haar tegenstander en punterde vervolgens de gelijkmaker in het doel. Waar Libertas niet voor de tweede keer het net van de tegenstander kon vinden, lukte dit OS Lusitanos nog twee keer.

Meer info: Eredivisie Vrouwen

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P