T.Z.R. Fermonia Boys blijft koploper na winst op s.v. Excelsior’31

0 0
Leestijd:1 Minuten, 30 Seconden

Onze mannen speelde afgelopen vrijdag de thuiswedstrijd tegen subtopper Excelsior’31. Excelsior’31 dat terug te vinden was op de 4e plaats, won de eerste 3 wedstrijden. Hierna volgde een gelijkspel en werd er nipt verloren van titelkandidaat SC Olympic. Een tegenstander waar onze mannen rekening mee moesten houden.

Bron: TZR Fermonia Boys

Wederom had de technische staf Excelsior’31 goed geanalyseerd en onze mannen hier goed op voorbereid. Het duurde dan ook even voordat het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord. In de 14e minuut was het Tarik Ouzalah die na zijn terugkomst zijn eerste doelpunt van het seizoen wist te maken en hierdoor de 1-0 op het score bord zette.

Vier minuten later stond de 2-0 op het score bord. Ali Jakir wist de vrijlopende Walid Bouarfaoui te bereiken en schoot deze onhoudbaar in de lange hoek. In de laatste minuut voor de rust, kreeg Excelsior’31 een penalty. Maar deze werd gestopt door onze rots in de branding, Yassin Tsabounti. Uit de tegenaanval werd de 3-0 door Jeffrey Rijkers gescoord. Hierdoor gingen onze mannen rusten met de 3-0 tussenstand.

Tien minuten na de rust stond er een 5-0 tussenstand op het scorebord door doelpunten van Tarik Ouzalah en Mo El Amri, 5 minuten voor tijd deed Excelsior’31 nog iets terug door de 5-1 te scoren.

Overwinning nummer 6, met nog steeds een ongeslagen status.

Doelpuntenmakers
Tarik Ouzalah ⚽️⚽️
Rijkers ⚽️
Mo El Amri ⚽️
Walid Bouarfaoui ⚽️

Yassine Tsabounti werd uitgeroepen tot Man Off The Match. Met zijn gestopte penalty en daaropvolgende assist, had hij een heel belangrijk aandeel in de overwinning.

Aanstaande vrijdag staat er een heel mooi affiche op het programma. Dan spelen onze mannen in een thuiswedstrijd voor de beker tegen Eredivisionist Scagha’66.

Meer info: Eerste Divisie C