Tigers Roermond strikt Abdeljabar “Appie” Marbah

0 0
Leestijd:1 Minuten, 3 Seconden

Welkom Abdeljabar “Appie” Marbah! We zijn ontzettend enthousiast om Abdeljabar “Appie” Marbah te verwelkomen bij onze Tigers familie.


Bron: Tigers Roermond

“Waar een avontuur eindigt in het noorden van het land, begint een nieuw avontuur in het zuiden. Als we het hebben over Tigers Roermond, dan ga ik heel ver terug. Ik ken Tigers, met name Chaib, al van heel lang geleden van het mooie Ramadan-project, waar ik destijds met Appa aan heb meegeholpen. Het voelde toen al zo vertrouwd en dat gevoel heb ik nog steeds als ik daar kom.”


“Ik ben dan ook ontzettend blij om aan de slag te kunnen bij Tigers Roermond! Het is een eer om deel uit te maken van deze geweldige club. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de samenwerking met het team en de staf. Ik ben vastberaden om mijn steentje bij te dragen en de club naar een nog hoger niveau te tillen. Samen gaan we er een fantastisch seizoen van maken!”

“Met trots kunnen we mededelen dat we ook weer een fantastische versterking in de staf hebben voor het nieuwe seizoen. Na bij een aantal mooie clubs te hebben gewerkt, kunnen we Appie bij de familie toevoegen. Welkom in Roermond, Appie!”


Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P