Leekster Eagles maakt een doorstart

0 0
Leestijd:1 Minuten, 15 Seconden

Of de oude tijden in de sporthal in Leek gaan herleven is de vraag, maar Leekster Eagles is terug. Voorzitter Steinar Miedema heeft bij de KNVB twee teams aangemeld voor het nieuwe seizoen: “Het eerste elftal gaat in de 1e klasse spelen.”


Bron: Leekster Eagles

Daarmee komt een einde aan een (korte) zaalvoetballoze periode in Leek: “Ik hoorde mensen spreken over het gemis en ben wat mensen gaan benaderen. Dat resulteerde in de doorstart van de club. Eigenlijk hebben we de club opnieuw opgericht.”


Miedema zal zelf ook actief zijn als speler: “We richten ons eerst op de twee seniorenteams, maar uiteindelijk willen we ook weer zaalvoetbal aan jeugdspelers aanbieden. Dat mist op dit moment toch wel in Noord-Nederland.”


“In het nieuwe team gaan spelers van Roden, VEV ’67 en SV Marum aan de slag”, aldus Miedema, die ook Milan de Koe, oud-speler van SC Cambuur strikte. Samen met ervaren kracht Gerke Hoogeveen en Jan Brouwer zal Miedema het bestuur van de club vormen: “De basis moet stabiel zijn, van daaruit bouwen we uit.”


Tijdens de algemene ledenvergadering die afgelopen woensdag plaatsvond, werd de doorstart van Eagles officieel gemaakt.


In de vergadering werd het nieuwe bestuur bekendgemaakt, bestaande uit:
– Voorzitter: Steinar Miedema
– Secretaris: Gerke Hoogeveen
– Penningmeester: Sven Postma
– PR & Sponsoring: Joost de Jong

Oud-voorzitter Peter Westra werd benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn tomeloze inzet voor onze club in de afgelopen 20 jaar.


Na afloop werd er met alle aanwezigen geproost op de nieuwe (door)start!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P